Wat zijn de beste rugtassen voor vrouwen in 2022?

Ze zijn trendy, comfortabel en geven je beide handen vrij. We hebben het natuurlijk over een rugtas dames! Dat is de reden waarom veel vrouwen hun vertrouwde handtassen hebben gedumpt ten gunste van een meer praktische rugzak. Wil je ook graag een rugtas toevoegen aan je garderobe? Kies dan voor een van deze modellen! 

Cath Kidston opvouwbare rugzak

Kleurrijke patronen en kleuren voor de zomer? We snappen het, dat is niet erg origineel. Maar de iconische prints van Cath Kidston hebben iets tijdloos. Deze rugzak is verkrijgbaar in verschillende patronen en is volledig gevoerd voor sterkte en duurzaamheid. Het heeft ook twee zakken aan elke kant, evenals een zak met ritssluiting aan de voorkant. Door het opvouwbare ontwerp kun je deze tas gemakkelijk wegklappen.

Portrait leren rugzak

Niets zegt klasse als een zwarte leren rugzak. Deze rugzak-tas-hybride is prachtig strak, gemaakt in Groot-Brittannië en 100% leer. Met verstelbare bandjes en elegante dubbele gespsluitingen, is hij ook verkrijgbaar in de kleuren ‘Oxblood’ en ‘Vintage’. Bepaal dus zelf welke tint je het mooiste vindt, al kun je ook simpelweg alle drie kopen!

BAGGU rugtas met trekkoord

Op zoek naar een canvas rugzak? Dit trekkoordnummer van BAGGU is een absoluut koopje. Met zowel binnen- als buitenvakken en verstelbare riemen, krijg je veel praktische zaken voor een tas die erg weinig kost. Mooi en stevig, hij is verkrijgbaar in meerdere kleuren: matcha (waar veel mensen een beetje geobsedeerd door zijn) en, voor een iets hogere prijs, zwart en wit.

Dakine rugzak

Telkens weer hebben gebruikers goede woorden over Dakine-rugzakken. Deze nette kleine rugzak is zeer goed geprijsd en maakt organisatie gemakkelijk. Met een voorvak om je sleutels, oplader en telefoon in op te bergen, heeft de tas ook een sleutelclip en mesh binnenvakken met ritssluiting. Je hebt dus geen telefoontasje nodig als je deze rugtas aanschaft Het heeft ook een beperkte levenslange garantie en is verkrijgbaar in verschillende patronen en kleuren. 

Knomo leren rugzak

Op zoek naar een mini-rugzak voor dames? We zwijmelen over deze kleine leren tas van Knomo – verkrijgbaar in bordeaux en zwart. Slim, compact en vol handige buidels en compartimenten, het voorvak is zelfs voorzien van RFID-bescherming – zodat je je telefoon, paspoort en bank kunt opbergen kaarten erin zonder dat je je zorgen hoeft te maken over identiteitsdiefstal.

Dr Martens Kiev rugtas

Van zijn retro-vorm tot het strakke Dr Martens-logo, deze rugzak is een stijlstatement en een praktische aanvulling op je dagelijkse look. Verkrijgbaar in zwart leer, dit is zeker een favoriet in een mum van tijd – er is zelfs een veganistische optie als je van het uiterlijk van leer houdt, maar niet van de impact op het milieu. 

Fjällräven Kanken rugtas

De iconische Kanken is niet voor niets een populaire rugzak – synoniem voor goede kwaliteit en comfort. Deze zwarte rugzak is geen uitzondering; uitgerust met een gewatteerd compartiment voor je laptop (tot 15″), en gemaakt van lichtgewicht, duurzaam Vinylon F. Het heeft ook gewatteerde, verstelbare banden en twee vakken langs de zijkanten. 

Terug naar boven