Gietvloer met spikkels

Een gietvloer met spikkels is een prachtige toevoeging aan uw woon- of bedrijfsruimte. De vloer ziet er modern, egaal en strak uit en zorgt voor de beste comfort voor uw voeten.Wat is een gietvloer met spikkels precies en welke gietvloeren zijn er allemaal? Hoeveel kost een gietvloer met spikkels? Dit kunt u allemaal lezen in dit artikel.

Wat is een gietvloer?

Kort gezegd is een gietvloer een vloer die wordt gegoten. De vloer wordt aangebracht in verschillende lagen. De hoeveelheid lagen hangt af van het soort vloer, maar meestal bestaat een gietvloer uit vijf a zes lagen. Voorheen werden gietvloeren voornamelijk gebruikt in werkruimtes. Bepaalde gietvloeren kunnen namelijk goed tegen zware voorwerpen en hebben een robuuste uitstraling. Momenteel worden gietvloeren echter ook gebruikt in woonhuizen. De vloeren zijn ontzettend populair, omdat ze zorgen voor een warme, huiselijke en moderne sfeer. Daarnaast zijn gietvloeren volledig naadloos. Hierdoor is de vloer eenvoudig te reinigen en bent u niet veel tijd kwijt aan het onderhouden ervan. Een gietvloer kan eenvoudig worden gecombineerd met een vloerverwarming. De gietvloer is namelijk dun van zichzelf en hierdoor zal de warmte sneller door de vloer heenkomen en ervoor zorgen dat uw woon- of bedrijfsruimte over een heerlijke temperatuur beschikt.

Een gietvloer met spikkels

Gietvloeren zijn ook verkrijgbaar met spikkels. Dit is een ontzettend leuke variant voor in de keuken bijvoorbeeld. Op deze manier krijgt uw keuken een speelse look en zorgt dit ervoor dat kleine krasjes minder snel zichtbaar zullen zijn. Er zijn kleurcombinaties mogelijk als u kiest voor een gietvloer met spikkels. Het is ontzettend leuk om een vloer uit te kiezen die bestaat uit verschillende mooie kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte vloer met zandkleurige spikkels. Dit zal een prachtig resultaat opleveren.

Kosten van een gietvloer met spikkels

Het aanschaffen van een gietvloer kan verschillen in prijzen. Gemiddeld gezien betaalt u € 70-100 per m². Dit verschilt uiteraard per type vloer. Daarnaast is het uiteindelijk voordeliger om een groter oppervlak te laten beleggen. Op deze manier wordt de prijs per m² goedkoper.

https://www.gietvloerenstore.nl/
Terug naar boven