Dit zijn de kinderschoentrends voor de zomer 2023

Bij het verschijnen van de eerste zonnestralen begint ook het verlangen naar de lente. Eindelijk komt een einde aan de sombere winter en stijgen de temperaturen weer. Het voorjaar en de zomer zijn in aantocht! Het zomerse zonnetje op de huid is niet het enige genot, ook de voeten mogen weer bloot getoond worden. Het seizoen voor sandalen en slippers staat voor de deur en wat is dat voor een heerlijk vooruitzicht.

Kindervoeten in beweging – check nu of die schoenen nog passen!

Met de zomer in aantocht, is het tijd om te onderzoeken of je kind nog steeds comfortabel kan lopen in de schoenen van vorig jaar. En wat is er nu leuker dan het uitzoeken van nieuwe schoenen bij Shoesme? Dit seizoen zijn de kinderslippers en kindersandalen beter, vrolijker, kleurrijker en leuker dan ooit, met de hipste kleuren, motieven en modellen. Er is voor elk kindervoet iets te vinden. Zoek de balans tussen cute en cool, want Shoesme heeft dit seizoen zowel lief als stoer in de collectie.

Nieuw deze zomer: de populaire dotjes-sandalen!

Comfort staat natuurlijk voorop, daarom hebben al onze kindersandalen een goed voetbed. Dankzij de handige klittenbandsluiting zijn ze gemakkelijk aan en uit te trekken. Kies uit een breed scala van mooie kleuren en motieven. Kies bijvoorbeeld eenvoudig witte sandelen of voor zomerse tinten zoals roze of koraalrood. Ze zijn voorzien van dierenprints, franjes en natuurlijk de trend van dit seizoen: stippen. Voor jongens die stoerder willen zijn, hebben we ook blauwe, zwarte of cognac-kleurige sandalen met stoere labels.

De perfecte zomerschoen voor kinderen: vrolijke kinderslippers

Laten we het luchtig houden en het hebben over deze leuke kinderslippers. Niets is lekkerder dan tijdens de zomer bijna op blote voeten te lopen. Daarom mogen kinderslippers deze zomer zeker niet ontbreken. Voeten tot maat 35 kunnen voorzien worden van grappige kinderslippers. De “Go Bananas” flipflops zijn net zo leuk als hun namen doet vermoeden. Wie wil zijn voet nou niet steken in de “Amazing Cat” of de “Lovely Lobster”? Of misschien in de “Skate Snake” of de “Karma Chameleon”? De “Swankiss” of “Sharkattack” kinderslippers zijn ook leuke opties. En er zijn nog veel meer. Allemaal voorzien van een leuke print die de naam eer aandoet. Het zijn grappige cartoonslippers in vrolijke zomerse kleuren en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bekijk de hele collectie op de website van Shoesme.

We hebben echt voor ieder wat wilt. De kindersandalen en kinderslippers zijn verkrijgbaar van maat 20 tot en met maat 35. Vaak is elke model ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. We hebben schoenen voor baby´s, peuters, jongens en meisjes in ons assortiment. Neem anders even een kijkje bij Shoesme, zodat je zelf ook kunt zien wat ze allemaal in huis hebben.

Terug naar boven